Интерактив Шеър представя – „Ефективната реклама в Google AdWords“

Интерактив Шеър представя – „Ефективната реклама в Google AdWords“

Интерактив Шеър представя – „Ефективната реклама в Google AdWords“

Семинар на тема „Ефективната реклама в Google AdWords“, организиран от дигитална агенция Interactive Share, ще се проведе на 03.04.2012 в София с участието на представител на Google.

На събитието в Интерпред СТЦ участниците ще получат практическо обучение от сертифицирани специалисти за една от най-популярните платформи за реклама в света – Google AdWords. Специален гост-лектор на семинара е Norbert Simionescu, който е част от екипа на Google в Румъния и ще представи ролята на Google в интернет рекламата, силата на търсенето и как да достигнем точните потребители.

На събитието лектори ще бъдат четирима Google AdWords експерти от България с дългогодишен опит в онлайн рекламата. Те ще представят предимствата и възможностите на рекламата в Google, както и практически примери и техники за постигане на максимални резултати.

„Рекламата в Google AdWords се е доказала като един от най-ефективните инструменти в онлайн маркетинга”, споделя Станислав Димитров, лектор на семинара с над 8 години опит и сертификат от Google.

„Без значение дали предлагате услуги или имате онлайн магазин – Google AdWords ще ви доведе нови клиенти”, допълва Ясен Дамянов, един от организаторите и сертифициран Google Adwords експерт.

Събитието се организира от Interactive Share, която е една от водещите дигитални агенции и сертифициран партньор на Google. Местата са ограничени. За да си гарантирате достъп до семинара, е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса.

Възможност за организиране на интервю след предварително запитване с: Norbert Simiunescu, Google Румъния; Мартин Попов, организатор и управител на Interactive Share.

Още информация на сайта на семинара: http://interactive-seminars.com

Семинарът ще има честта да бъде обогатен със специалното участие на Nobert Simionescu, който работи в Google, член е на екипа в Румъния. Норбърт е част от екипа на Google вече 4 години. Две години и половина работи в Google Полша. Дейността му е свързана с подпомагане на немско говорящи клиенти, както и такива от Източна Европа. През 2011г. се присъединява към екипа в Google Румъния като продуктов специалист. Там той помага в работата на местния екип, както и директно на големи рекламодатели в Google. Норбърт активно провежда обучения и развива онлайн рекламни стратегии.

 

Той е официален гост-лектор от Google и на семинара освен практически съвети ще сподели какво прави Google в света на рекламата, каква е силата на търсенето, как да достигнем до точните потребители и да отговорим на нуждите им.

Norbert Simionescu е на разположение за интервю след предварително запитване