Външна реклама

Независимо дали имате магазин за бутикови дрехи или за хранителни стоки, дали имате офис или зъболекарски кабинет няма как да минете без рекламна табела на фасадата. Тя трябва да е уникална и рапознаваема, да насочва клиентите Ви към магазина или офиса Ви.

Табелата може да светеща или не, да е изработена от пластмаса или да е светещ обемен надпис, а може и да комбинация от двете. Може просто да ви трябва указателна табела, насочваща клиентите ви как да стигнат до склада ви примерно.

Ако планирате мащабна рекламна кампания можеби ще имате нужда от билбордове. Можем да ви съдействаме изработвайки визията и напечатвайки винилите.

Ако офиса или магазинът ви имат големи витрини защо не ги ползвате. Това си е безплатна рекламна площ! Ползвайте стъклата като рекламни пана! Ще ги облепим с фолиа, които при това могат частично да пропускат светлината в помещението и да не го затъмняват напълно. Комбинацията от пълноцветни разпечатки и обикновенни надписи от PVC фолио ще направи проекта за визията ви доста интересен и авангарден.